Ексклюзиви
вівторок, 20 червня 2017 05:36

Коноплянка готовий змінити клуб

Гравець збірної України Євген Коноплянка, 27 років, цього літа може змінити клуб. Минулий сезон він провів у німецькому "Шальке". Пере­йшов туди з іспанської "Севільї" за 15 млн євро. Здебільшого сидів на лаві запасних, мав конфлікт із тренером Маркусом Вайнцирлем. Дійшло до того, що Коноплянка публічно ­на­звав наставника боягузом.

Вайнцирль був звільнений за незадовільні результати сезону 2016/17 — команда посіла 10‑те місце в чемпіонаті Німеччини.

Новим тренером став Доменіко Тедеско. Він готовий дати шанс українцеві в боротьбі за місце в основному складі. Але чи залишиться Коноплянка у своєму нинішньому клубі — незрозуміло. На нього претендують кілька команд. Чеська "Славія" вийшла з боротьби. Можливий варіант з англійським "Евертоном" та італійським "Міланом".

— Коноплянці важко буде залишатися в "Шальке" після тих слів, які він кинув на адресу Вайнцирля, — каже футбольний тренер Олег Федорчук, 56 років. — ­Думаю, Євген із цією німецькою командою спалив усі мости. Навряд чи новий тренер захоче мати справу з футболістом, який біжить скаржитися в пресу. Варіант із "Міланом" видається малоймовірним. Чи підійде йому "Евертон" — сумнівно. Якщо ти граєш в Англії — треба багато працювати. Євген до цього не готовий. Я тільки можу сподіватися, що Коноплянка прийме правильне рішення. Таке, яке забезпечить йому повноцінну ігрову практику. Футболіст не мав її останнім часом.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка готовий змінити клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути