неділя, 08 листопада 2009 10:14

Хей відібрав титул чемпіона світу у Валуєва (ВІДЕО)

Хей відібрав титул чемпіона світу у Валуєва (ВІДЕО)

Британець Девід Хей відібрав у росіянина Миколи Валуєва титул чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), повідомляє AFP.

У поєдинку, що пройшов увечері 7 листопада в німецькому Нюрнберзі, Валуєв поступився Хею за очками. За підсумками 12 раундів лише один суддя зафіксував рівність на рингу - 114:114; двоє інших присудили перемогу британцеві - по 116:112. У ході поєдинку Валуєв часто не встигав за швидким Хеєм, який нижчий за росіянина на 23 сантиметри і легший на 44 кілограми. В результаті до кінця поєдинку Валуєв помітно втомився і пропустив декілька ударів у голову, але зумів довести бій до кінця.

Для 36-річного Миколи Валуєва це друга поразка в кар"єрі. До цього в квітні 2007 року він програв Руслану Чагаєву з Узбекистану.

Що стосується 29-річного Девіда Хея, для нього це був лише третій поєдинок у важкій вазі. Всього ж з урахуванням бою з Валуєвим британець провів 24 поєдинки, поступившись лише одного разу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей відібрав титул чемпіона світу у Валуєва (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути