четвер, 05 листопада 2009 19:28

Валуєв і Хей визначать суперника Віталія Кличка

7 листопада в німецькому Нюрнбергу росіянин Микола Валуєв, 36 років (50 перемог, 34 нокаути, одна поразка, нуль нічиїх) проведе поєдинок із британцем 29-річним Девідом Хеєм (22 перемоги, 21 нокаут, одна поразка, нуль нічиїх). На кону стоятиме пояс чемпіона світу за версією WBA у надважкій вазі, яким тепер володіє боксер із Санкт-Петербурга. Трансляція бою почнеться о 20.20 на телеканалі "Мегаспорт".

У цьому поєдинку зустрінуться більш-менш рівні суперники. Останнім часом їх небагато в королівській вазі. Тому прогнозувати результат важко. Чемпіон має значну перевагу в габаритах, у нього непоганий джеб, правий прямий і аперкот. Також у Валуєва непробивне підборіддя — на відміну від здатності тримати удар хеймейкером. Натомість британець набагато кращий як боксер, має величезну перевагу у швидкості. У нього потужний удар обох рук. Практично всі свої поєдинки Хей закінчував нокаутом. Але це було в першій важкій вазі. Наскільки чуттєвими будуть його удари в надважкій вазі, де він проведе тільки третю сутичку?

Українським уболівальникам бій Валуєв–Хей буде цікавим ще з огляду на те, що його переможець може вже весною зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв і Хей визначать суперника Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути