Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 15:01

Перед грою з Україною у збірної Англії слабшає атака

Перед грою з Україною у збірної Англії слабшає атака
Новини з табору суперника збірної України по найближчому відбірковому матчу ЧС-2010.

Остаточно стала відома ситуація з трьома форвардами збірної Англії, які в суботньому товариському матчі зі збірною Словаччини отримали травми і вимушені були достроково завершити матч.

    Точно не зіграють проти українців Еміл Хескі та Карлтон Коул. Перший пошкодив м"яз ноги і, як виявив проведений вчора медогляд, не встигне відновитися до середи, коли і відбудеться матч зі збірною України. Що стосується Коула, то він травмував стегно і ще вчора вранці покинув тренувальну базу збірної Англії.

А ось Пітер Крауч, як вже повідомлялося, зіграти в середу на "Уемблі", скоріш за все, зможе. У нападника лише незначне пошкодження м"яза, яке він отримав у зіткненні з Мартіном Шкртелом, що, за словами самого ж футболіста, не перешкодить йому допомогти своїй команді в матчі зі збірною України.

Нагадаємо, що головний тренер збірної Англії, враховуючи кадрові проблеми з нападниками після поєдинку зі словаками, ухвалив рішення підсилити свою команду, проте викликав у табір англійської збірної лише одного форварда - форварда "Тоттенхема" Даррена Бента.

dynamo.kiev.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Перед грою з Україною у збірної Англії слабшає атака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути