вівторок, 07 липня 2009 19:16

Узєлков повертається в бокс

Узєлков повертається в бокс

Два інтерконтинентальні чемпіони за версією WBA та чемпіон світу IBF серед молоді в суботу, 18 липня порадують глядачів та шанувальників боксу в Одесі. Саме в Південній Пальмірі компанія "K2 East Promotions" вирішила організувати вечір під назвою "Champions Summer". Головною подією вечора стане третій захист титулу інтерконті Автанділом Хурцидзе. Претендент - Джамі Бакі з Бельгії.

Після піврічної перерви у рингу з"явиться учасник другого сезону проекту "Танцюю для тебе" В"ячеслав Узєлков. Вінничанин проведе рейтинговий 10-раундовий бій із Істваном Варгою з Румунії. Узєлков запевняє, що перерва у боксі йому пішла лише на користь – завдяки щоденним 9-годинним тренуванням у танцях, він став швидшим, еластичнішим, різкішим. В"ячеслав Узєлков: "Цей бій, як середня ланка. До кожного готуюсь, як до чемпіонського. Я танцював, а тепер буду показувати красоту боксу. Я не боюся суперників, нехай вони бояться мене".

За матеріалами Megasport.tv, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Узєлков повертається в бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути