четвер, 02 липня 2009 14:16

В"ячеслав Узєлков боксуватиме проти бельгійця

В"ячеслав Узєлков боксуватиме проти бельгійця

За інформацією компанії К2 East Promotions наступним суперником українського напівважковаговика В"ячеслава Узєлкова (20-0, 12 ко) стане бельгійський боксер Джамель Селіні (19-8-1, 14 до).

Селіні сильний боксер, який в даний момент займає 44 позицію в незалежному світовому рейтингу сайту boxrec.com. Бельгієць за свою восьмирічну кар"єру провів 28 поєдинків і здобув 19 перемог.

Володів титулом чемпіона БеНіЛюксу і Бельгії в напівважкій вазі, і неодноразово претендував на титули Інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA і IBF у напівважкій, середній і Першій важкій категоріях, але кожного разу зупинявся за крок від титулу.

Для В"ячеслава Узєлкова цей бій на турнірі в Одесі стане 10-раундовим, так би мовити розігрівочним і першим боєм з листопада минулого року, де Слава став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBA.

Керівництво компанії братів Кличків K2 East Promotions в даний момент веде переговори з новоспеченим чемпіоном за цією версією Габріелем Кампільо з метою влаштувати бій в Києві у жовтні цього року.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узєлков боксуватиме проти бельгійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути