неділя, 19 липня 2009 11:57

Узєлков і Хурцидзе здобули переконливі перемоги

Узєлков і Хурцидзе здобули переконливі перемоги

Вчора, 18 липня, відбувся вечір боксу в Одесі, головними подіями якого були поєдинки українця В"ячеслава Узєлкова (на фото) та Автанділа Хурцидзе з Грузії. Організатором виступала промоутерська компанія братів Кличків "K2 East Promotions"

У головній події вечора боксу в Одесі грузинський боксер Автанділ "Торнадо" Хурцидзе, який захищає кольори "K2 East Promotions", успішно відстояв титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA в середній вазі, перемігши бельгійця Джамеля Бакхі. Бакхі непогано почав поєдинок, зберігаючи дальню дистанцію частим джебом і правими прямими.

Проте починаючи з третього раунду безупинний тиск Хурцидзе почав приносити плоди: бельгієць все частіше дозволяв "Торнадо" проводити швидкі серії ударів. Одна з таких серій призвела до нокдауну Бакхі, але оскільки до кінця раунду залишалося всього нічого, Автанділ розвинути успіх не зумів.

У четвертому раунді перевага Хурцидзе зросла ще більше, а в кінці п"ятого затяжна комбінація ударів грузина, що тривала близько півхвилини, украй вимотала Джамеля, який у результаті відмовився від продовження боротьби.

Один з найсильніших українських напівважковаговиків і один з провідних боксерів компанії "K2 East Promotions" В"ячеслав Узєлков успішно повернувся на ринг, отримавши більш ніж переконливу перемогу над румуном Іштваном Варгою. Перший же акцентований удар В"ячеслава у вигляді лівого бічного відправив Варгу в нокдаун.

Іштван зумів продовжити поєдинок, проте українець не став відкладати справу в довгий ящик: потужний удар Узєлкова справа змусив Варгу опуститися на коліно, а В"ячеслав за інерцією провів ще декілька ударів. Румунський боксер знову піднявся до закінчення рахунку рефері, проте головний арбітр справедливо порахував, що з нього вистачить.

За матеріалами Турнір, k2east.com

Зараз ви читаєте новину «Узєлков і Хурцидзе здобули переконливі перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути