четвер, 29 березня 2007 14:57

Учасникам бійки після матчу "Валенсія" - "Інтер" скоротили дискваліфікацію

Після апеляцій "Інтеру" і "Валенсії", УЄФА вирішив скоротити штрафні санкції  для деяких гравців, які приймали участь у бійці після матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє www.sport.com.ua.

Так, Майкону з "Інтеру" дискваліфікацію зменшили з шести матчів до три, а його одноклубнику Івану Кордобі - з трьох до два. Карлос Марчена з "Валенсії" замість чотирьох пропустить дві гри. А ось, Николассу Бурдіссо, якому зламали ніс, і Хуліо Крузу покарання не зменшили - вони пропустять, відповідно, шість і два поєдинки.

Найбільш сумно відомий учасник інциденту Давид Наварро, 26 років, який вже неодноразово вибачався перед громадськістю, пропустить шість місяців, а не сім, причому як в іграх Ліги чемпіонів, так і у всіх інших турнірах.

"Моя дискваліфікація зменшена і я дуже задоволений. Покарання суворе, але зараз я думаю тільки про те, щоб час пролетів якомога швидше і я зміг знову грати за "Валенсію". Хочу подякувати свій клуб за підтримку, яку він мені надав", - сказав Наварро.

Всі вище згадані футболісти знаходяться на дворічному випробувальному терміні.

Зараз ви читаєте новину «Учасникам бійки після матчу "Валенсія" - "Інтер" скоротили дискваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути