четвер, 22 жовтня 2009 12:29

У Дніпропетровську знову ажіотаж з квитками на футбол

У Дніпропетровську знову ажіотаж з квитками на футбол

У Дніпропетровську знову ажіотаж з квитками - охочих купити тікет на матч "Дніпро" - "Динамо" виявилося більше, ніж на матч Україна - Англія.

З самого ранку 19 жовтня біля кас стадіону "Арена-Дніпро" зібралося чимало охочих відвідати матч 11 туру чемпіонату України між місцевим "Дніпром" і київським "Динамо". У результаті черга стала такою величезною, що навіть побила "рекорд" передматчевого ажіотажу навколо гри Україна - Англія.

Єдиною відмінністю від гри національних збірних є те, що купити квитки можуть всі охочі, правда, потрібно дочекатися своєї черги. Адже всі пам"ятають, як майже цілий тиждень біля кас збиралася черга, а квитків не було.

За минулий день було реалізовано близько 10 тис. квитків, що теж є, свого роду, рекордом для "Арени-Дніпро". Адже з самого її відкриття стадіон не міг зібрати повні трибуни. Самим відвідуваним став матч 9 туру ЧУ, коли "Дніпро" приймало у себе донецький "Шахтар". Тоді стадіон відвідали 29,5 тис. глядачів, при тому, що арена вміщає 31 тис.

Також для уболівальників з"явилося ще ноу-хау: всім, хто придбає квиток на матч баскетбольних клубів "Дніпро" - "Будівельник", отримає в подарунок квиток на футбольний матч. Таким чином керівництво БК "Дніпро" хоче привернути глядачів, адже баскетбольний матч відбудеться всього 2-ма годинами раніше футбольного.

За матеріалами Турнир, Новый Мост

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську знову ажіотаж з квитками на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути