пʼятниця, 02 жовтня 2009 15:52

Шалена спекуляція не дозволяє придбати квитки на матч Україна-Англія

Шалена спекуляція не дозволяє придбати квитки на матч Україна-Англія

Чим ближче 10 жовтня, тим більше галасу навколо і без того розрекламованого протистояння між футбольними збірними України та Англії.

А все почалося ще тиждень тому, коли каси "Дніпро-Арени" анонсували старт продажу квитків. Люди прийшли за квитками – і пішли з пустими руками!

Заповітні пропуски на матч до зазначеного в оголошенні терміну так і не з"явилися. У минулий четвер квитки нарешті надійшли у продаж. Правда, каси видавали певну кількість квитків, які вмить розметались, і знов закривалися.

У п"ятницю на віконцях кас красується вивіска, мовляв, до 5 жовтня квитків не чекайте, а в черзі промишляють перекупники, пропонуючи квитки на матч Україна - Англія в кілька разів дорожче їх номінальної вартості.

Саме на "футбольно-чорному" ринку продавалися квитки фан-секторів.

Цікаво, що у колективному замовленні дніпропетровської асоціації фанатів зазначено: "просимо надати 432 квитка номіналом по 80 грн.". На таку кількість місць розраховували найбільш віддані фани Дніпропетровської області, а також любителі футболу з інших регіонів.

"До цього часу ми жодного квитка ми не отримали, – розповів Михайло Масалов, президент Асоціації футбольних вболівальників Дніпропетровської області. – У ФФУ сказали, що вони передані в обласну федерацію. Тиждень тому там підтверджували наявність квитків, але говорили, мовляв, отримаєте завтра. Потім стали запевняти, що вони зберігаються в якомусь сейфі".

"Днями ми побачили квитки наших секторів у хлопців з клубу вболівальників, які переплатили за них по 20 гривень, - додав Олег Доценко, голова правління Асоціації футбольних вболівальників Дніпропетровщини. - Всього продано 239 наших квитків".

А поки обіцяні офіційним уболівальникам місця розходяться "з молотка", спекуляція тільки набирає обертів.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Шалена спекуляція не дозволяє придбати квитки на матч Україна-Англія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути