середа, 30 вересня 2009 16:36

Михайличенко викликав до збірної "сирих" Алієва та Михалика

Михайличенко викликав до збірної "сирих" Алієва та Михалика

Сьогодні, 30 вересня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список з 23-х футболістів, викликаних для підготовки до поєдинків відбірного циклу чемпіонату світу-2010 проти команд Англії та Андорри.

Ці матчі відбудуться відповідно 10 жовтня у Дніпропетровську на "Дніпро-Арені" (початок − о 19.15) та 14 жовтня в Андорра-ла-Вельї на стадіоні "Комуналь" (початок − о 18.30 за київським часом).

Напередодні заключної фази кваліфікаційного турніру склад "синьо-жовтих" зазнав відчутних втрат у захисній лінії. Зокрема, через травми не зможуть допомогти партнерам центральні оборонці Дмитро Чигринський та Андрій Русол, а у матчі з англійцями − Віталій Мандзюк, який відбуватиме дискваліфікацію за перебір попереджень.

Водночас після тривалої перерви до розташування збірної приїдуть Тарас Михалик, а також Олександр Алієв, який після одужання вже встиг вийти на поле у 8-му турі чемпіонату України. Привертає увагу і присутність новачка Ярослава Ракицького, який зарекомендував себе в поєдинках за молодіжну збірну України та донецький "Шахтар". Ярослав є універсалом, який може зіграти на позиціях центрального або лівого захисника, а також опорного півзахисника.

Необхідно наголосити, що остаточний список гравців стане відомим лише після поєдинків 9-го туру вітчизняної Прем"єр-ліги та матчу Ліги Європи за участю "Шахтаря". На тренувальній базі ФК "Динамо" у Кончі-Заспі "синьо-жовті" зберуться у понеділок, 5 жовтня. Того ж дня о 16.30 розпочнеться прес-конференція Олексія Михайличенка, після якої журналісти матимуть можливість поспілкуватися з гравцями та протягом перших 15-ти хвилин спостерігати за тренуванням збірної.

Склад національної збірної України

Воротарі: Андрій П"ятов ("Шахтар"), Станіслав Богуш і Олександр Шовковський (обидва − "Динамо").

Захисники: Віталій Мандзюк і Тарас Михалик (обидва − "Динамо"), Василь Кобін, Олександр Кучер, В"ячеслав Шевчук, Микола Іщенко і Ярослав Ракицький (усі − "Шахтар"), Григорій Ярмаш ("Ворскла").

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Олександр Алієв, Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко (обидва − "Динамо"), Сергій Назаренко і Руслан Ротань (обидва − "Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападники: Андрій Воронін ("Ліверпуль", Англія), Володимир Гоменюк, Євген Селезньов (обидва − "Дніпро"), Артем Мілевський і Андрій Шевченко (обидва − "Динамо").

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав до збірної "сирих" Алієва та Михалика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути