вівторок, 15 вересня 2009 15:44

Джерела у ФФУ назвали чутки про відставку Михайличенка маячнею

Джерела у ФФУ назвали чутки про відставку Михайличенка маячнею

Джерела у Федерації футболу України не підтверджують інформацію про те, що президент ФФУ Григорій Суркіс обдумує можливість звільнення головного тренера збірної України Олексія Михайличенка ще до закінчення відбіркового циклу ЧС-2010, і навіть до чергового матчу - зі збірною Англії, 10-го жовтня.

Михайличенко знаходиться в Туреччині, де проводить відпустку разом зі своєю сім"єю. Але це не завадило йому в телефонному режимі погоджувати з помічниками за тренерським штабом розпорядок збірної на жовтневі дні відбіркових матчів.

Усі чутки міг би розвіяти або підтвердити сам президент ФФУ, але в ці дні Григорій Суркіс знаходиться на виконкомі УЄФА у швейцарському Ньоні, звідки повернеться в середу.

Більшість же футбольних чиновників ФФУ, з якими вдалося поговорити "без диктофона", були одностайні: чутки про відставку Михайличенка - маячня. Аргумент: Суркіс, який відзначив нещодавно 60-річчя, перебуває не в тому віці, коли приймають емоційні рішення. Після нічиєї в Мінську він зайшов до роздягальні команди і сказав тільки, щоб хлопці серйозно готувалися до матчу зі збірною Англії.

Крім того, особистим рішенням президент ФФУ не може зняти з посади головного тренера національної команди. Він може винести це на обговорення Виконкому федерації, який і стверджував конкретну кандидатуру.

І, нарешті, хто ж захоче "підставлятися" - братися за кілька днів зробити команду, яка обіграє збірну Англії...

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Джерела у ФФУ назвали чутки про відставку Михайличенка маячнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути