Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2009 18:42

Квитки на матч Україна–Англія купити не можна

Автор: фото: УНІАН
  Каса стадіону ”Дніпро Арена” у Дніпропетровську, 6 жовтня 2009 року. На склі оголошення: ”Касса не работает!” та ”На матч Украина–Англия билетов нет и не будет. Все билеты проданы”
Каса стадіону ”Дніпро Арена” у Дніпропетровську, 6 жовтня 2009 року. На склі оголошення: ”Касса не работает!” та ”На матч Украина–Англия билетов нет и не будет. Все билеты проданы”

Уболівальники не можуть придбати квитки на відбірний поєдинок Кубка світу Україна — Англія. 10 жовтня він відбудеться у Дніпропетровську.

"На матч Украина — Англия билетов нет и не будет. Все билеты проданы". Такі оголошення висять біля кас "Дніпро Арени".

Квитки за ціною від 80 до 500 грн мали продавати з 22 вересня. Натомість з"явилися таблички: "З технічних причин продаж квитків відкладається". Зате пожвавішали спекулянти, які пропонували перепустки на матч утричі дорожче.

Перша партія квитків надійшла у продаж 24 вересня, всі продали за 3 год. Каси отримали 5 тис. штук. "Дніпро Арена" вміщує 31 тис. глядачів.

— Я двічі пробував купити квитки, — каже дніпропетровець 43-річний Євген Захаренко. — Працюю охоронцем у нічну зміну. Збирався витратити на квиток 200 гривень, бо симпатизую "Ліверпулю" і Стівену Джеррарду. Їду о 10-й ранку 22 вересня до кас — нічого. Удруге пішов 1 жовтня — за три дні до матчу "Дніпро"—"Шахтар". Квитки на Англію у касах були. Мені сказали: є вісім штук. А черга величезна. Плюнув на все і пішов. Дивитимуся матч по телевізору.

Росіяни, на відміну від українців, могли замовити перепустки на матч через інтернет-сайт. Квиток за воротами їм обійшовся у $165 (1400 грн), а в центральних секторах — у $300 (2500 грн).

Уболівальники на інтернет-форумі www.timeua.info висловлюють претензії до Федерації футболу України.

— Похід на матч Україна — Англія накрився мідним тазом, — пише один. — Подзвонили щойно з ФФУ, сказали, що не можуть видати мені мої квитки, бо вони, мовляв, прорахувалися і продали більше, ніж їх було в наявності. І це після того, як я заплатив за них і замовив у Дніпропетровську готель!

Інший фанат радить не засмучуватися:

— Платити гроші за 90 хвилин умирання нашої збірної не варто. Краще з пивом подивитися по телевізору і забути як сон, що не збувся.

Олег Шкреба, генеральний директор компанії "Україна футбол інтернешнл", пояснює ситуацію з розподілом квитків:

— Усього місць на стадіоні "Дніпро Арена" — 31 тисяча чотири. Не продаються, вилучаються з продажу 4450 квитків. Віп-ложа — 294 місця. Квитки, які ми передаємо спонсорам за зобов"язаннями, — 493. Квитки для гравців збірної України — 74. Для інвалідів — 73. Ложа преси — 219. Із першого ряду за лавами запасних знімають 22 місця, оскільки вони "мертві", нічого не видно. І 3275 квитків — це зона англійських уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч Україна–Англія купити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути