вівторок, 25 липня 2017 19:12

"Ти просто дебіл" - вболівальники заступилися за Кличка при спробі Ф'юрі потроллити українця

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі відзначився черговою витівкою на адресу українського боксера Володимира Кличка. Але ефекту не вийшло, оскільки за нашого спортсмена заступилися користувачі соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі знову провалив допінг-пробу

28-річний боксер опублікував на своїй сторінці в Instagram колаж. На ньому зображені кадри з його бою проти Кличка і поєдинку Володимира з Ентоні Джошуа.

"Володимир намагався дістати мене своїми ударами. Я спокійно йшов від них. Запитайте у Джошуа, наскільки це легко", - написав Ф'юрі під фото. При цьому натякнув на те, що не відчув сили Кличка.

 

Заява Тайсона викликало безліч відповідей від шанувальників боксу в коментарях.

"Ти просто дебіл, який не поважає нікого. Більшість любителів боксу сміються над тобою і твоєю манерою боксу"; "Ти сам не бив Володимира, тому що боявся підійти до нього"; "Жирний товстун"; "Джошуа вб'є тебе за три раунди", - пишуть у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Кличко - Джошуа визнали найкращим за рік

29 квітня в Лондоні відбувся поєдинок, в якому британець Ентоні Джошуа нокаутував Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

Після бою чемпіон заявив, що готовий надати ветерану реванш, однак Володимир поки не дав відповідь з приводу свого майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «"Ти просто дебіл" - вболівальники заступилися за Кличка при спробі Ф'юрі потроллити українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути