середа, 28 червня 2017 16:55

Бій Кличко - Джошуа визнали найкращим за рік

Бій Кличко - Джошуа визнали найкращим за рік
У бою Джошуа - Кличко було все, про що може мріяти справжній цінитель боксу

Бій між чемпіоном світу за версіями WBA (Super), IBO і IBF в суперважкій ваги британцем Ентоні Джошуа і екс-чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком визнали "Найкращим боєм поточного року".

Сайт Boxingnews24.com вирішив підвести проміжні підсумки року і "вручити" свої нагороди. Так, в номінації "бій року" переміг поєдинок Джошуа і Кличка, який відбувся 29 квітня в Лондоні.

"Цей бій перевершив всі очікування. Попередній бій Кличка, програний Тайсону Ф'юрі, був справедливо усіма висміяний, як один з найбільш нудних боїв, який відбувся в боксі в останні роки.

Але бій з Джошуа знову повернув українця на вершину поваги до нього. У п'ятому раунді Кличко впав на настил після комбінації Джошуа, але Влад не тільки зумів "вижити" після нокдауну, але і переломити хід невдалого для себе раунду, а в шостому раунді вже Кличко відправив у нокдаун Джошуа. У той момент здавалося, що надія Англії цим боєм дійсно відкусив більше, ніж він міг пережувати.

Але як в результаті виявилося, Джошуа зумів не програти в тому відрізку бою і завершити поєдинок в одинадцятому раунді, двічі відправивши в нокдаун Кличко і б'ючи його біля канатів.

Майже 90 тисяч кричущих уболівальників, чудове шоу від обох боксерів, обидва падають в нокдаун і повертаються, щоб заявити про свої претензії на звання найкращого важковаговика на планеті, і аперкот, який запам'ятався усіма на довгі роки. У цього бою було все, про що може мріяти справжній цінитель боксу", - йдеться в описі бою.

Іншими номінантами сайту стали:

Боксер року: Ентоні Джошуа

Нокаут року: бій Майки Гарсії і Деяна Златичаніна

Смуток року: бій Робінсона Кастелланоса і Юріоркіса Гамбоа

Розчарування року: бій Геннадія Головкіна і Деніела Джейкобса

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дворічна дочка допомагає Кличку-молодшому підтримувати форму

Після бою Ентоні Джошуа заявив, що готовий дати Кличку реванш. Але Володимир поки не відповів з приводу свого майбутнього.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Джошуа визнали найкращим за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути