Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 16:14

"На підставі останньої гри внесемо зміни до складу" - Михайличенко

Наставник збірної України Олексій Михайличенко прокоментував ситуацію в команді перед матчем із збірною Казахстану прес-службі ФФУ.

- Ми вже проаналізували матч проти білорусів, - відзначив наставник українців. - Проте, в цілому, щось істотне до того, про що я говорив на післяматчевій прес-конференції, додати навряд чи зможу. Тому констатую, що минулої суботи ми програли середину поля, поступившись в боротьбі та припустившись багатьох помилок при передачах. Отже, наші форварди виявилися не дуже задіяними, що не дозволяло нам проявити себе належним чином в атаці. Тренерський штаб провів серйозну розмову з хлопцями, ми детально проаналізували наші помилки, зробили відповідні виводи, і тепер готуємося до гри з казахами.

- У тому числі й Денис Голайдо з Артемом Мілевським?

- Кримчанин вже займається в основній групі. Що стосується Артема, то пошкодження, яке він отримав в Львові, не дуже серйозне. Принаймні, на даний момент ми розраховуємо, що Мілевський зможе вийти на полі Центрального стадіону Алмати.

- Проте, думаю, навряд чи основний склад в Казахстані буде ідентичним тому, який був в Львові.

- Безперечно, зміни будуть. Власне кажучи, ми заздалегідь планували, що визначена група футболістів буде задіяна саме в грі з Казахстаном. Звичайно, певні корективи будуть внесені і на підставі останньої гри. Конкретно нічого говорити не буду, тому що за два дні життя може підкинути сюрпризи різного роду.

- Зазвичай збірна прибувала в місто, де проводитиметься матч, приблизно за півтори доби до початку, і мала можливість провести тренування безпосередньо на арені поєдинку. Цей же разу "синьо-жовті" прибудуть в Алмати приблизно опівночі за місцевим часом. З чим це пов"язано?


- В принципі, випробувати поле, на якому пройде гра, бажано. Проте в той же час я не вважаю це таким вже й дуже важливим моментом. Наприклад, на матчі проти поляків і білорусів ми приїжджали пізно ввечері, і тренування на "Україні" не проводили. Тому вирішено аналогічно поступити і на цей раз, враховуючи також і тригодинну різницю в часі, і на відмінність в кліматі. В той же час добре, що гра почнеться в 19.00 за київським часом, і організмам наших спортсменів не доведеться перебудовуватися.

- Гру збірної Казахстану в Загребі вже встигли розібрати?

- Детально про нашого суперника ми поговоримо з футболістами під час теоретичного заняття, яке відбудеться через декілька годин. Зараз же можу сказати, що в Хорватії гостям не вдалося продемонструвати всі їх сильні якості.
- Отже легко спрогнозувати бажання казахстанців реабілітуватися в грі проти України.

- А ми у будь-якому випадку не сподівалися на легкий виїзд в Алмати, як би не закінчилася гра Хорватія проти Казахстану, і налаштовуємося на непростий поєдинок. Легко очки в нашій групі даватися нікому не будуть.

Зараз ви читаєте новину «"На підставі останньої гри внесемо зміни до складу" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути