неділя, 07 вересня 2008 09:20

"Перемогу збірна України не заслужила" - Михайличенко

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко визнав, що не дивлячись на перемогу в стартовому матчі кваліфікації ЧС-2010 над Білорусією (1:0), його команда виглядала слабо.

"На мій погляд, сьогодні була найважча перемога збірної у Львові. І не тільки по результату, але й по самій грі. Не дарма ми говорили, що збірна Білорусії - це вже не та команда, яка не ставить перед собою ніяких завдань. Ця команда навчилася добиватися результатів. Нам сьогодні трішки пощастило. За великим рахунком, за змістом гри перемогу ми не заслужили.

Звичайно ж, було дуже помітно, особливо в першому таймі, що середину поля ми програємо. Ми сьогодні побачили універсалізм, організованість збірної Білорусії, її німецьку дисциплінованість. Можливо, окрім дальніх ударів білоруси і не створили небезпечних моментів. Але і у нас їх практично не було. Багато наших футболістів не витримали великого тиску, адже дуже багато що залежить від старту. На жаль, і молоді, і досвідчені футболісти зіграли нижче своїх можливостей. У цілому команда не показала те, що ми хотіли б бачити. Але найголовніше, що тут вже йде боротьба за очки, і нам вистачило характеру, бажання та вміння, щоб добитися результату.

Виводи обов"язково треба робити, тому що гру треба вдосконалювати. Це не та гра, на яку ми розраховували, і в цьому провина якоюсь мірою наших суперників. І я відверто сказав Бернду Штанге, що у нього дуже хороша команда. Тому загальної майстерності, щоб обіграти цю команду, мало. І ми це бачили після товариських матчів і з Голландією, і з Німеччиною, і з Аргентиною. Нашим хлопцям треба щонайшвидше відійти від цієї гри, відновитися. Нас чекає ще одна складна гра з Казахстаном. А ранги команд на даний момент далеко не обьективні", - наводить слова тренера footy.com.ua.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Перемогу збірна України не заслужила" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути