Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 11:15

Михайличенко береже футболістів перед грою з Казахстаном

У середу збірна України проведе свій другий відбірковий матч ЧС-2010 - в Алма-Аті українська команда зіграє зі збірною Казахстану. Всупереч традиції головний тренер збірної України Олексій Михайличенко разом зі своїми помічниками по тренерському штабу команди прийняв рішення не проводити традиційного тренування, яке зазвичай проходить за день до виїзного матчу на полі стадіону, де пройде гра. До того ж в столицю Казахстану українська команда приїуде менш ніж за добу до матчу.

"В Алма-Аті наша команда тренуватися не буде, - розповіло джерело в збірній України. - Це місто знаходиться в гірській місцевості, що зумовлює особливі кліматичні умови, тренуватися та грати при яких дуже важко. Тому, щоб зайвий раз не вимотувати команду напередодні поєдинку, ухвалено рішення відмовитися від тренування в Алма-Аті за день до матчу та взагалі максимально скоротити терміни перебування команди в столиці Казахстану".

Прибуття збірної України до Алма-Ати очікується пізно ввечері у вівторок. Виліт команди з аеропорту "Бориспіль" запланований на 15:40 завтрашнього дня. Сам матч із збірною Казахстану відбудеться в середу, початок о 19:00 за київським часом.

"Утро.ua"

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко береже футболістів перед грою з Казахстаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути