Ексклюзиви
вівторок, 22 листопада 2011 15:53

Михайличенко підтвердив інтерес "Динамо" до Безуса та Родича

Михайличенко підтвердив інтерес "Динамо" до Безуса та Родича

Спортивний директор київського "Динамо" Олексій Михайличенко під час веб-конференції розповів Sport.ua про найближчі трансферні плани команди.

Олексій Олександрович підтвердив інтерес команди Юрія Сьоміна до персони півзахисника "Ворскли" і збірної України Романа Безуса: "Переговорний процес щодо Безуса йде, але це не першочергове наше завдання. Роман - один зі списку гравців, якими ми цікавимося. Але таких гравців, щоб ви знали, дуже багато".

Михайличенко розповів про вектор своєї роботи в селекції, висловивши сподівання, що в команді буде грати більше українських гравців: "На яку позицію ми шукаємо гравців? Скажімо так, ми б хотіли посилити кожну лінію команди - оборону, півзахист і атаку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Михайличенко повернувся в "Динамо" через сім років

Крім того, з вуст спортивного директора "Динамо" стало відомо про те, що клуб не зацікавлений у послугах бразильського нападаючого "Волині" Майкона і хавбека "Дніпра" і збірної України Євгена Коноплянки. А ось захисник белградського ОФК Мілан Родич входить в сферу інтересів клубу і є одним з претендентів на те, щоб поповнити команду і закрити проблемну позицію лівого захисника.

"Ми переглядаємо ряд гравців з Сербії, - продовжує Михайличенко. - Але однією Сербією ми не обмежуємося. Наші селекціонери працюють у багатьох країнах і ні для кого не секрет, що позиція лівого захисника для нас є сьогодні проблемною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко стане спортивним директором "Динамо"

Горан Попов переніс операцію і незабаром повинен приступити до відновлювальних процедур. Чи зможе на цій позиції зіграти Маграо? Це питання адресуйте до Юрія Сьоміна, він краще знайомий з потенціалом цього футболіста."

Олексій Олександрович не виключив перехід Андрія Ярмоленка в "Наполі", коли італійський клуб цікавився форвардом збірної України, проте підкреслив, що зараз у Ярмоленка новий контракт з "Динамо" і він залишається вірним своєму клубу.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко підтвердив інтерес "Динамо" до Безуса та Родича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути