вівторок, 25 жовтня 2011 12:54

Олексій Михайличенко повернувся в "Динамо" через сім років

Олексій Михайличенко повернувся в "Динамо" через сім років

Сьогодні, 25 жовтня, футбольний клуб "Динамо" Київ офіційно презентував нового спортивного директора. Ним став легендарний екс-динамівець Олексій Михайличенко.

На прес-конференції, присвяченій події, були присутні наставник "Динамо" Юрій Сьомін, генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе, прес-аташе Олексій Семененко та головний герой події.

"Хочу привітати Олексія Михайличенка з новим призначенням, - сказав у вітальному слові Чохонелідзе, - як футболіст він зіграв багато видатних ігор за "Динамо", "Сампдорію" та "Глазго Рейнджерс". Його досвід безумовно має нам допомогти. Але зараз Михайличенко має засвоїти інший професійний напрямок, адже тренер і спортивний директор — це дві різні речі. Вірю і сподіваюсь, що з часом робота Олексія Олександровича принесе свої плоди."

Після вітального слова Чохонелідзе потис руку Михайличенку і надягнув на нього динамівський шарф.

За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, ініціатором запрошення Михайличенка став Сьомін.

"Взагалі ідея загальна, - каже Юрій Павлович, - адже кому ще працювати в "Динамо", як не людям, які багато віддали клубу. Разом з Михайличенком будемо робити акцент на розвиток молодіжної та другої динамівських команд. Хочемо, щоб звідти прийшли такі гравці, як Гармаш, Ярмоленко, Кравець. Зараз вони представляють "основу" "Динамо". Прошу любити і шанувати".

Сьомін також привітав "новачка" потиском руки.

Нагадаємо, 48-річний Олексій Михайличенко виступав за київський клуб у 1981-1990 роках. З 2002 по 2004 рік він був головним тренером "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Олексій Михайличенко повернувся в "Динамо" через сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути