понеділок, 19 лютого 2007 11:38

Масса стане лідером "Феррарі"

  Феліпе Масса
Феліпе Масса

Пілот "Феррарі" Феліпе Масса, 25 років, поділився своїм враженням від нового партнера по команді Кімі Райкконена, 27 років. Бразилець упевнений, що вони прекрасно спрацюються разом, повідомляє f1-world.ru.

- Кімі повністю відрізняється від Міхаеля. Він не такий говіркий. Усе тримає в собі. Поводиться досить чесно і не відноситься до тих хлопців, які люблять заводити інтриги у команді. З ним легко працювати. Думаю, у нас не буде проблем. Головне полягає у тому, що він працює на команду заради того, щоб у нас обох була чудова машина, - сказав Масса.

У свою чергу Жак Вільньов вважає, що Масса стане лідером команди.

- Кімі переоцінюють як повноцінного гонщика. Йому крім вміння швидко їздити нічого не цікаво. Повноцінний гонщик працює з інженерами, займається настройками машини. Якщо між Кімі і командою не буде протиріч, то усе у них буде в порядку. Але буде це лише у випадку, якщо Феліпе поведе за собою команду. Тоді Кімі зможе видати кілька швидких гонок. Але йому не дано бути лідером команди. Цю роль, найімовірніше, візьме на себе Масса, - зазначив Вільньов.

Зараз ви читаєте новину «Масса стане лідером "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути