Ексклюзиви
середа, 10 січня 2007 20:22

"Феррарі" готова перемагати

"Феррарі" провела традиційне неформальне зібрання для журналістів на гірськолижному курорті у Доломітових Альпах, повідомляє f1news.ru.

- Нічого не змінюватиму. Підхід до гонок, стиль керування машиною. У "Макларені" проблема була не в мені. Боліду часто не вистачало швидкості та надійності, - розповів новачок команди Кімі Райкконен. - Не відчуваю особливого тиску. У подібній ситуації був, дебютуючи в "Макларен". Порівняння з Міхаелем неминучі. Але я - не він. І команда це знає. Крім того, мені здалося, що з "Феррарі" легше працювати, ніж з будь-якою командою "Формули-1".

- Минулого року боровся на найвищому рівні. Довів собі і усім, що можу бути конкурентноспроможним, - сказав Феліпе Масса. - Нас чекає складний сезон. Поряд не буде Міхаеля. Суперники сильні. Але у тому, що спрацюємося з Кімі, не сумніваюся.

- Райкконен повинен зрозуміти, що у 2007 році час вигравати титул. Він міг це зробити ще у 2005, але тоді підводив болід у найвідповідальніші моменти, коли Кімі лідирував. Ми готові перемагати. Міхаель вчасно прийшов у "Феррарі". Тепер так само вчасно прийшов Кімі, - сказав Лука ді Монтедземоло.

Зараз ви читаєте новину «"Феррарі" готова перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути