Ексклюзиви
неділя, 28 січня 2007 12:59

Масса розбив новий болід "Феррарі-2007"

26 січня в аварію потрапив бразильський гонщик команди "Феррарі" бразилець Філіппе Масса, 25 років. Він пілотував новий автомобіль F-2007, але вилетів в останньому повороті траси і серйозно розбив машину. Сам гонщик не постраждав.

- Це був звичайний виліт, але бар"єр в цьому місці знаходиться дуже близько від траси, - прокоментував свою аварію Масса.

- Зона безпеки не змогла погасити швидкість. Але не дивлячись на це, а також на погану погоду, яка заважала нам, ми змогли виконати деяку частину роботи. Я залишився задоволений новою машиною, - сказав Масса.

Інший пілот "Феррарі" Кімі Райкконен продовжив роботу за кермом торішньої машини, але проїхав лише невелику серію кругів - в плани Ferrari знов втрутилася негода.

Нагадаємо, в наступному сезоні "Феррарі" представлятимуть Кімі Райкконен і Філіппе Масса. Фаворитом в цій парі вважається фін, проте голова команди Лука ді Монтедземоло вважає, що не варто списувати з рахунків і бразильця.

Зараз ви читаєте новину «Масса розбив новий болід "Феррарі-2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути