понеділок, 06 лютого 2012 17:26

Мадонна заспівала на Super Bowl
22

Фото: Reuters

Суперкубок американської Національної футбольної ліги (NFL) завоювала команда "Нью-Йорк Джайентс", що обіграла "Нью-Інгланд Петріотс" з рахунком 21:17. Матч пройшов на "Лукас Ойл Стедіум" в Індіанаполісі увечері 5 лютого за місцевим часом. Найціннішим гравцем за підсумками зустрічі був визнаний Ілай Меннінг з "Джайентс".

У матчі за Суперкубок зустрічаються команди-переможниці регулярних чемпіонатів Американської футбольної конференції та Національної футбольної конференції.

"Нью-Йорк Джайентс" виграють Суперкубок втретє в своїй історії, раніше вони перемагали в 2008 і 1991 роках. У 2001 році "Джайентс" взяли участь в Super Bowl, проте тоді програли "Балтімору" з рахунком 7:34. "Нью-Інгланд Петріотс" боролися за Суперкубок сім разів і тричі завойовували цей трофей (у 2002, 2004 і 2005 роках).

Super Bowl вважається головною спортивною подією року в США і збирає біля екранів рекордну телеаудиторію. Однією з важливих складових телетрансляцій матчів за Суперкубок є реклама - вартість показу якої в 2012 році в середньому становить 3,5 мільйона доларів за 30-секундний ролик.

Особливою частиною головної спортивної телеподії року в США є виступ музикантів у перервах після двох чвертей матчу. У 2012 році на Super Bowl, в числі інших, виступала Мадонна.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна заспівала на Super Bowl». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути