пʼятниця, 13 січня 2012 08:56

Мадонна приховує вік за допомогою рукавичок
11

Напередодні Мадонна представила свою режисерську роботу в Лондоні. Взагалі-то зірка вперше презентувала картину "W.E." ще в жовтні минулого року в рамках Британського міжнародного кінофестивалю. Але, мабуть, артистка вирішила освіжити враження публіки і разом з виконавцями головних ролей влаштувала ще одну прем'єру в кінотеатрі Odeon, Кенсінгтон.

На червоній килимовій доріжці знаменитість виглядала чудово. Оксамитова сукня на тоненьких лямках не приховувала атлетичні плечі співачки, але вона прикрила їх чорною мереживною накидкою. А щоб вік не видали руки, Медж одягла байкерські рукавички. Чорна вечірня сукня в у поєднанні з червоними рукавичками з заклепками виглядає сміливо. Але модні оглядачі вважають, що Мадонна собі таке дозволити точно може.

В даний час виконавиця працює над новим альбомом і в інтерв'ю на шоу Грема Нортона (Graham Norton) вже повідала деякі деталі. Отже, диск називається M.D.N.A., але точна дата виходу платівки поки невідома.

Ймовірно, вона вийде до кінця березня 2012 року.

"Це залежить від того, як скоро хакери зламають мій сервер і викладуть альбом в Інтернет. Невже люди розучилися чекати? Це жахливо", - нарікає співачка.

Першим синглом з платівки стане пісня Gimme All Your Luvin. Сингл вийде в останній тиждень січня, напередодні виступу Мадонни 5 лютого в перерві матчу на Суперкубок з американського футболу.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна приховує вік за допомогою рукавичок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути