Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 11:19

Окуляри-лисички стали модними, бо їх почала носити Мадонна

Наймоднішими окулярами зараз є "лисички" або "кішечки". Це окуляри, які мають видовжені бокові краї. Такі цього року почали носити голлівудські зірки. Зокрема, співачка Мадонна. Про це каже продавець салону "Єврооптика" Олена Костенко.

"Ще в моді будуть вінтажні окуляри, 70-80-х років і "крапельки". Останні, до речі, вперше виготовили в 37-му році для американських льотчиків. А носять дотепер. Ще модно носити оптичні окуляри зі звичайними лінзами. Такі носять усі, навіть ті, в кого позитивний зір", - зауважує Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертається мода на ретро-окуляри яскравих кольорів

Дуже затемнені лінзи варто носити високо в горах або в пустелі. Із дзеркальним ефектом під час відпочинку в горах, на воді, на пляжі при сильному сонці.

"Коричневі слід одягати, коли сонце світить не дуже яскраво. Темно-зелені — навпаки при яскравому сонці. Вони зменшують перевтому очей. Темно-сірі окуляри найбільш точно передають кольори. Окуляри з блакитними і жовтими лінзами не рекомендується одягати дітям", - радить Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед азіатів з'явилась мода на окуляри з порожніми оправами

Купувати окуляри слід лише в спеціалізованих магазинах.

"На ринках, звичайно, дешевше, бо продають дешеву й неякісну лінзу, яка лише погіршує зір", - зауважила продавщиця. Останні три роки окуляри йдуть на розхват.

"Мені здається, моду занесли із Заходу, де всі голлівудські зірки не виходять без них на вулицю. І до нас докотилась їхня тенденція", - міркує жінка.

Зараз ви читаєте новину «Окуляри-лисички стали модними, бо їх почала носити Мадонна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути