середа, 14 грудня 2011 17:56

Данці винайшли окуляри-антидепресанти

Троє чоловіків з Данії створили окуляри, які не захищають від світла, а навпаки його створюють. Таким чином, як вони стверджують, можна боротися із зимовою депресією.

"Наша місія полягає в тому, щоб поліпшити настрій людей, які мають брак енергії в зимові місяці. Ми пропонуємо за справедливою ціною безпечний і ефективний продукт, який легко носити", - заявляють Сорен, Крістіан і Лессі, творці окулярів Seqinetic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окуляри для автомобілістів убережуть водіїв від ДТП

Як передає Inhabitat, окуляри Seqinetic - це шість світлодіодів за матовим відбивачем, які подають світло на обличчя, навколо очей, але анітрохи не осліплюють. У них можна читати книжку чи сидіти за ноутбуком. Джерело живлення пристрою - дві батареї ААА.

"Seqinetic влаштовані так, що підходять практично кожному з одним носом і двома вухами. Використовуйте окуляри протягом 30 хвилин в день, і ви матимете набагато більше енергії", - запевняють данці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швейцарські поліцейські будуть носити "окуляри проти плювків"

Розробники відкрили сторінку на сервісі Kickstarter, щоб зібрати необхідні $ 8000 стартового капіталу. Поки вдалося залучити близько $ 5000, на збір відсутніх коштів залишився тиждень. Якщо у данців це вийде, окуляри можна очікувати на ринку в січні 2012 року. Передбачувана ціна - $ 80.


Зараз ви читаєте новину «Данці винайшли окуляри-антидепресанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути