пʼятниця, 16 грудня 2011 18:31

Юлія Айсіна місяць носила окуляри після пластики

Юлія Айсіна місяць носила окуляри після пластики

Українська дизайнерка Юлія Айсіна другого жовтня потрапила в аварію, розбивши свій новий джип вщент. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Колись я їздила на низькому спортивному купе, а потім купила собі джип. Я дуже люблю швидко їздити. І трохи не розрахувала з габаритами нової машини і розбила її. Вона вже не підлягає відновленню або якійсь реставрації. І слава Богу, що це був джип, інакше я взагалі могла би загинути", - зізналася дизайнерка.

Аварія сталася перед показом Айсіної.

"Я сильно подряпала обличчя, і оскільки часу, щоб відлежуватися не було, мені довелося зробити пластику. Тому місяць після цього я носила окуляри. Ніхто навіть ні про що не здогадався. Отоді я зрозуміла, як окуляри можуть приховати всі недоліки і синяки. Тому зірки їх і носять. Особливо, коли не висипаються або роблять пластичні операції. Так, вони їх роблять, щоб гарно виглядати. В мене, на жаль, це було вимушено", - зауважила Юлія Айсіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки розважилися на вечірці "очкариків"

Дизайнерка не знає, скільки має окулярів.

"Їх в мене зараз дуже багато, навіть не рахувала. Взагалі, я їх не колекціоную. Виходять нові колекції, я купую, а старі дарую. От сьогодні я просто закохалася в окуляри від "Булгарі" фіолетового кольору із зелено-голубими камінцями. Вони надихнули мене на створення нової сукні. Востаннє купувала спортивні окуляри за дві тисячі доларів. Ношу їх лише під спортивний костюм. Вони дуже оригінальні, бо оздоблені шкірою та сріблом", - підкреслила Юлія Айсіна.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Айсіна місяць носила окуляри після пластики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути