середа, 09 листопада 2011 18:45

Голлівудські зірки позбігалися на показ нової колекції Версаче
12

Фото: Фото: Reuters

У Нью-Йорку відбувся запуск лінії одягу Донателли Версаче для демократичного бренду H&M. Підтримати дизайнера і відсвяткувати цю подію прийшли перші голлівудські зірки: Ума Турман, Блейк Лайвлі, Джессіка Альба, Софія Коппола і багато інших.

Знаменитості, багато з яких були одягнені в наряди марки, довго позували на тлі барвистих "тропічних" банерів, оформлених у дусі колекції, а потім йшли до зали, де проходило дефіле.

Ума Турман обговорювала побачене з Аланом Каммінгом, Чейс Кроуфорд, Джессіка Альба і Еббі Корніш не переставали жартувати навіть під час показу, а Дебора Харрі готувалася до виступу.

Шоу запам'яталося гостям не тільки несподіваними образами, але і музичним супроводом: у рамках заходу виступили Принц і ексцентрична Нікі Мінаж.

Донателла Версаче зізналася, що пропозиція про співпрацю від H&M надійшла їй ще два роки тому, але тоді вона його відхилила. Але злиття культового кутюрного бренду і мас-маркету все ж сталося.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські зірки позбігалися на показ нової колекції Версаче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути