вівторок, 23 листопада 2010 15:07

Versace обрали для себе нове обличчя (ФОТО)
5

Акторка, зірка серіалу "Безумці" Джануарі Джонс стала новим обличчям бренду Versace. Дівчина познайомилася з модельєркою Донателлою Версаче завдячуючи зйомках в журналі ELLE.

Дизайнерка обрала акторку для того, щоб вона представила декілька її суконь в серпневому номері журналу за 2009 рік, з тих пір і почалася їх дружба.

Джонс можна побачити під час усіх показів бренду в першому ряду. Донателла і Джануарі разом з'являлися на багатьох світських раутах. Наразі Джонс стала обличчям весінньої кампанії бренду і повзуть чутки, що вона вже взяла участь в фотосесії під керівництвом Маріо Тестіно.

У рекламних кампаніях Versace в різний час брали участь зірки першої величини: Мадонна, Джон Бон Джові, Демі Мур, Брітні Спірс і Крістіна Агілера. У рекламі колекцій також знімалися такі топ-моделі, як Жизель Бюндхен, Керолін Мерфі, Дарина Вербова, Крісті Тарлінгтон, Кейт Мосс і Наталія Водянова.

Донателла запрошує на шоу Versace знаменитостей. На показах були Елтон Джон, Елізабет Херлі, Кетрін Зета-Джонс і Кейт Мосс. Ці зірки були постійними гостями на шоу Versace, а на одному з показів навіть побував принц Чарльз.

Нагадаємо, що організм Донателли відмовлявся приймати їжу, власниця модного будинку здавалася собі товстою.

Рopcornnews

Зараз ви читаєте новину «Versace обрали для себе нове обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути