четвер, 12 січня 2012 14:13

Перший за п'ять років альбом Мадонни називатиметься "M.D.N.A."

Перший за п'ять років альбом Мадонни називатиметься "M.D.N.A."

Дванадцятий студійний альбом Мадонни отримав назву "M.D.N.A.", повідомляється на сайті співачки.

Точна дата виходу платівки поки невідома, але очікується, що вона вийде до кінця березня 2012 року. "Це залежить від того, як скоро хакери зламають мій сервер і викладуть альбом в інтернет. Невже люди розучилися чекати? Це жахливо", - заявила співачка з цього приводу на ток-шоу Грема Нортона на каналі BBC.

Подробиць про альбом "M.D.N.A.", який стане першою студійною роботою Мадонни за останні п'ять років, поки відомо не так багато. Диск вийде на лейблі Interscope Records, що належить Universal Music Group. Першим синглом з платівки стане пісня "Gimme All Your Luvin". Сингл вийде в останній тиждень січня, в переддень виступу Мадонни 5 лютого в перерві матчу на Суперкубок з американського футболу, який є одним з головних спортивних і телевізійних подій року в США.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мадонну спіймали за перевдяганням

Демо-версія "Gimme All Your Luvin" потрапила в інтернет в листопаді 2011 року. Наприкінці грудня в іспанській Сарагосі був спійманий винуватець витоку треку в Мережу. Поліція пред'явила йому обвинувачення, після чого відпустила.

Зараз ви читаєте новину «Перший за п'ять років альбом Мадонни називатиметься "M.D.N.A."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути