понеділок, 24 жовтня 2011 17:42

Брат Мадонни всю зиму жив під мостом

Брат Мадонни всю зиму жив під мостом

Старший брат Мадонни, Ентоні Чікконе, став бездомним після того, як виноградник їхнього батька розорився. Він навіть якийсь час жив під мостом.

55-річний близький родич ідола поп-музики дав відверте інтерв'ю одній з газет.

"Моя сім'я відвернулася від мене, коли я став переживати важкі часи. Я багато разів ставив собі питання, чому, незважаючи на те, що моя сестра - мультимільярдер, мені доводиться жити на вулиці. Те, що відбулося зі мною, могло статися з ким завгодно", - зізнався Чікконе.

Він навіть повідомив, що минулу зиму провів під мостом лижного міста Траверс-Сіті, де в 2004 році і розорився той самий виноградник. За деякими даними, Мадонні довелося викупити борги батька, вклавши в підприємство 900 тисяч доларів. Сам глава сімейства заперечує цю інформацію. Мадонна ніяк не коментує заяви свого старшого брата.

Нагадаємо, співачка Мадонна, або Мадонна Луїза Вероніка Чікконе, є співачкою, продюсером, танцівницею, актрисою і режисером. Її музична кар'єра почалася в 1982 році, коли влаштувалася працювати барабанщицею в рок-групі.

Вона отримала світову популярність завдяки кліпами і сценічним виступам, в яких використовувала релігійні, політичні та сексуальні мотиви. Її танцювальні постановки не раз потрясали світову громадськість. Незважаючи на те що Мадонна є уродженкою США, в 2001 році вона отримала громадянство Великої Британії. Мадонна - найбільш комерційно успішна співачка, яка продала найбільшу кількість своїх записів серед усіх жінок-виконавиць: понад 250 мільйонів альбомів і 100 мільйонів синглів, заслужено носить звання "Королеви поп-музики".

Зараз ви читаєте новину «Брат Мадонни всю зиму жив під мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути