Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2017 12:29

Фонсека розповів про перевагу суперника над "Шахтарем"

Фонсека розповів про перевагу суперника над "Шахтарем"
Паулу Фонсека shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека на прес-конференції напередодні матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Сельти" відзначив силу і досвід суперника.

"Можу сказати про "Сельту" тільки хороше. Результати іспанців у поточному році говорять за себе: вони проводять чудові поєдинки і домагаються гарних результатів. Матчі з "Реалом" і "Барселоною" показують усю їх силу. Ми очікуємо дуже складну гру. "Сельта" дуже досвідчена й агресивна, тому, гадаю, побачимо хороший поєдинок.

У "Сельти" є перевага, адже за час нашої паузи суперник провів уже 13 матчів. Вони зіграли б і 14, якби поєдинок з мадридським "Реалом" не перенесли на пізнішу дату. Однак весь цей час ми теж готувались до важливої зустрічі із "Сельтою". Постараємось показати, над чим працювали у цей період. Проте така перевага у суперника є, і ніхто цього не приховує.

Я дивився практично всі ігри "Сельти" за останній час. Усі ми прекрасно знаємо кращі якості іспанців: агресивність, швидкість і сила в контратаках. Можна взяти поєдинок з "Атлетико", де вони зазнали поразки, однак для нас важливіше, що суперник завжди використовує свої сильні сторони. Дивитись на результати абсолютно не потрібно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого досягне "Шахтар" у Лізі Європи 2016/17?

Перед завтрашнім матчем не вистачає того ігрового ритму, до якого ми звикли. Якби ми вийшли підготовленішими, маючи за спиною кілька офіційних матчів, було б легше. Однак у нашої команди є мотивація - це найголовніше. Ми мотивовані не тільки на завтрашній поєдинок, але й на матч-відповідь, тому що хочемо пройти в Лізі Європи якомога далі", - сказав Фонсека.

Матч "Сельта" - "Шахтар" відбудеться сьогодні в іспанському Віго. Початок зустрічі о 20:00 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека розповів про перевагу суперника над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути