середа, 06 вересня 2017 14:10

"Закон про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція" - Фаріон

"Закон про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція" - Фаріон
Ірина Фаріон розкритикувала новий закон "Про освіту". Фото: РБК

5 вересня Верховна Рада прийняла закон "Про освіту", який започатковує реформу освіти в Україні. "За" проголосували 255 народних обранців.

"Закон про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція, - написала на своїй сторінці у Facebook Ірина Фаріон. - Узаконили викладання в дошкільних і середніх шкільних закладах державним коштом навчання мовами нацменшин, розумій - мовами окупантів. І не важливо, окупантів теперішніх, московських чи колишніх: угорських, польських, румунських".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не можна робити вигляд, що пляжного гетто україномовної пісні не існує – згадайте Крим і Донбас" - Ягольник

Додає, що проголосувавши за цей закон, депутати показали цілому світові, що Україна – це Малоросія, тобто колонія Путіна.

"Вони узаконили сепаратистські середовища по всій Україні, зусібіч її кордонів: від східних до західних. Підтверджує це війна винятково там, де не було української мови. За часів міністрування Квітогрінєвіч (2013-2017 роки) в Україні закриті 965 шкіл, а торік відкрита лише одна. І ось вивершення переходу України у статус колонії – закон про освіту, написаний для принизливого лягання під нацменшини і демонстрування своєї вторинности і малоросійства. Думаю, на це пішли кейси еврів".

Gazeta.ua виокремила 13 основних нововведень із закону "Про освіту".

Зараз ви читаєте новину «"Закон про освіту: і ганьба, і війна, і капітуляція" - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути