понеділок, 06 лютого 2012 17:03

Аргентинський супергерой відкрив власну школу для дітей

Аргентинський супергерой відкрив власну школу для дітей

В Аргентині супергерой в масці, яку він ніколи не знімає, відкрив власну школу супергероїв.

На курсах діти та підлітки вчаться поводитися з вогнегасником, вивчають номери швидкої допомоги та поліції, крім того, їм розповідають, як вони можуть допомогти іншій людині, як потрібно вести себе в складній ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прагу захищає супергерой у синьому трико та червоній кофті

Після закінчення курсу Менганно (ім'я означає "хтось") влаштовує для своїх учнів полуденок. На ньому учні можуть поговорити й посміятися. Для випускників школи супергероїв існує спеціальна урочиста клятва, в якій вони обіцяють допомагати людям.

Аргентинський Робокоп ніколи не показує своє обличчя. Він каже, що бізнесмен. І, швидше за все, його клієнти ще не готові зустрітися з такою реальністю. Тому, щоб їх не втратити, Менганно воліє здійснювати благородні вчинки в масці супергероя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Петербурзі супергерой бореться з невігласами та грубіянами

Супергерой з'явився в передмісті Буенос-Айреса в районі Ланус пару років тому. Спочатку він одягався в найпростіший саморобний костюм з маскою, що закриває його обличчя, а сьогодні він виглядає майже як популярний персонаж американських фантастичних фільмів Робокоп в костюмі з пластмасових щитків, що закривають руки, груди і спину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли вкрадене видання коміксів про Супермена 1938 року

На своєму мотоциклі він патрулює вулиці. Сучасний герой не розголошує свого справжнього імені. Мета, яку поставив перед собою Менганно, полягає в тому, щоб робити добрі справи на вулицях кожен день: допомогти перейти дорогу інваліду, підсобити комусь, хто цього потребує або розняти забіяк. Менганно хоче показати суспільству, що хтось  іще здатний на добрі справи і що поруч завжди є хтось, хто готовий простягнути руку допомоги в скрутну хвилину.

Він каже: "Я не наділений надприродними здібностями і я не божевільний, просто хочу показати своїм прикладом, що можна жити трохи інакше й "інфікувати" людей бажанням стати кращими".

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський супергерой відкрив власну школу для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути