четвер, 22 вересня 2011 10:14

У Петербурзі супергерой бореться з невігласами та грубіянами
7

Фото: Фото: vk.com/saint_petersburg_man

У Санкт-Петербурзі з'явився міський супергерой, який називає себе Людиною-Петербургом, повідомляє "Росбалт". За даними агентства, створили образ героя студенти Петербурзького державного університету культури і мистецтв Олексій Харченко, Руслан Петров і Вадим Судаков.

"Сама ідея виникла після того, як ми стомилися дивитись на те хамство і безкультур'я, які все частіше можна побачити на вулицях нашого міста, - розповів Олексій. - Людина-Петербург буде боротися з усім цим і навчати людей, наприклад, не кидати недопалки на тротуар, як у нашому відеоролику".

За словами ініціативної групи, місія Людини-Петербурга полягає в тому, щоб боротися з проявами цинічності, байдужості, невігластва і неповаги людей до зовнішнього вигляду міста. Зокрема, в даний час супергерой працює над тим, щоб відучити пітерців кидати на вулицях недопалки, а взимку Людина-Петербург візьметься за боротьбу з бурульками, зазначає BaltInfo.

Супергерой пояснив, що ніякими надприродними здібностями він не володіє. Єдине, що робить його супергероєм - це "суперввічливість". Дізнатись більше про діяльність Людини-Петербурга можна, переглянувши відеоролик про його роботу на міських вулицях.

Жителі Санкт-Петербурга можуть знайти контакти супергероя через соціальну мережу "ВКонтакте", де вже створена група, присвячена подвигам хлопця. У співтовариство вступили майже півтори тисячі користувачів.


Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі супергерой бореться з невігласами та грубіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути