понеділок, 29 серпня 2011 14:54

В Англії чоловік 6 років одягається в костюм "ніндзя" та патрулює вулиці

В Англії чоловік 6 років одягається в костюм "ніндзя" та патрулює вулиці

Британці ніяк не можуть оговтатися від нещодавніх заворушень, у ході яких були спалені тисячі магазинів і автомобілів. Вирішивши, що подібний жах ніколи не повинен повторитись, житель міста Йовіл на південному заході Англії вирішив взяти безпеку близьких у свої руки.

Щовечора він одягає костюм ніндзя і виходить патрулювати місто, пише BBC. Кену Андре на прізвисько "Тінь" 33 роки. Удень це зразковий сім'янин, що гуляє в парку зі своєю дружиною Лі та двома дітьми. Але як тільки на місто опускається ніч, чоловік одягає чорний костюм ніндзя і виходить на вулиці патрулювати місто.

Колишній військовий, він досконало володіє східними єдиноборствами і багато років навчався мистецтву бою в японських майстрів. В арсеналі британського ніндзя тільки довга палиця й нунчаки - ніякої колючо-ріжучої зброї. Також Андре не виходить з дому без спеціального слухового апарату, призначеного для того, щоб чути, якщо хтось покличе на допомогу, пише британське інтернет-видання Small World.

Грати роль місцевого супергероя Кен Андре почав шість років тому. Тоді він патрулював вулиці двічі на тиждень. Однак, коли Велику Британію охопили заворушення, ніндзя на прізвисько "Тінь" почав виходити при всьому параді на вулиці Йовіла чотири рази на тиждень, а іноді й щоночі.

Перший вдалий рейд ніндзя відбувся шість років тому. Грабіжники так злякалися чоловіка, який з бойовим кличем і в чорному одязі вистрибнув на них з темряви, що покидали крадене і швидко сховалися. Тоді Андре навіть не довелося застосовувати силу, проте він не приховує, що іноді йому доводиться пускати в хід як кулаки, так і зброю. Правда, за словами чоловіка, до силових заходів вирішення конфліктів він вдається лише в крайніх випадках. З кожним із злочинців, яких ніндзя знаходить на нічних вулицях Йовіла, він спочатку намагається "говорити по-доброму". У місцевій поліції заявили, що нічого не знають про "супергероя", який майже щоночі охороняє спокій громадян, однак додали, що не раді цій новині та не радять нікому без повідомлення правоохоронних органів брати на себе їх функції.

Зараз ви читаєте новину «В Англії чоловік 6 років одягається в костюм "ніндзя" та патрулює вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути