четвер, 20 травня 2010 21:04

"Ніндзя" врятували студента від вуличних грабіжників

"Ніндзя" врятували студента від вуличних грабіжників

В Австралії учні школи бойових мистецтв на чолі із своїм наставником допомогли студентові-медику, на якого напали три вуличних грабіжника.

Інцидент стався у вівторок, 19 травня, в західній частині Сіднея. Троє зловмисників напали на 27-річного студента з Німеччини на алеї, неподалік від якої розташована школа східних єдиноборств.

Виходячи зі школи, один з її учнів став свідком нападу на студента. Хлопець не розгубився і покликав на допомогу своїх товаришів по школі, а також наставника. Під керівництвом свого вчителя учні школи переодяглися у костюми ніндзя і кинулися на допомогу студентові.

"Ми наблизилися до них, і вони втекли. Грабіжники, напевно, помітили, що ми всі одягнені в чорні костюми ніндзя", - розповів наставник молодих бійців Кайлан Сото.

Поліції вдалося затримати двох із трьох нападників на німецького студента бандитів. Їм висунули звинувачення в нападі і розбої. Третього грабіжника затримати поки не вдалося.

"Бачили б ви їхні обличчя, коли ми наблизилися до них, - заявив учень школи, - це, напевно, найбільш невдале місце в Сіднеї, де вони могли напасти на нього".

Lenta.ruGazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ніндзя" врятували студента від вуличних грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути