субота, 10 червня 2006 14:54

Брайан Сінгер: Супермен ніколи не був геєм

Режисер фільму "Супермен повертається" Брайан Сінгер категорично заперечив підозри в нетрадиційній сексуальній орієнтації головного героя, якого грає Брендон Рут.

Супермен - це, можливо, "найгетеросексуальніший герой зі всіх персонажів фільмів, що я зняв", підкреслив режисер.

- Не думаю, що він коли-небудь був геєм, - додав Сінгер.

Ця заява послідувала після того, як в пресі та в Інтернеті почалося обговорення нового фільму, який вийде на екрани 28 червня. Так, журнал для гомосексуалістів "The Advocate" виніс на обкладинку заголовок "Наскільки гомосексуальний Супермен?", а газета "The Los Angeles Times" опублікувала статтю про те, чи допоможе гомосексуальність героя збільшити касові збори картини. Адже фільм про ковбоїв-гомосексуалістів "Горбата гора" зібрав по всьому світу $178 мільйонів.

Як пояснив Сінгер, трико Супермена і його червоний плащ не мають ніякого відношення до гомосексуальності. Режисер нагадав, що Людина-павук і Люди Ікс теж ходять в трико, але від цього геями не стають. При цьому, за його словами, новий Супермен - дуже романтичний образ, красивий, цнотливий і ранимий.

У новій картині Супермен повертається на землю після п"ятирічної відсутності. Незабаром глядачі дізнаються, що його подруга забула своє захоплення - тепер у неї нова молода людина і дитина. Додамо, що бюджет фільму "Супермен повертається" перевищив $200 мільйонів, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Брайан Сінгер: Супермен ніколи не був геєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути