субота, 07 червня 2008 07:08

Учень ПТУ покалічив другокласника

Наприкінці травня в Миколаєві 15-річний Іван штовхнув Данила, 7 років, так, що у хлопця розірвалася селезінка. Лікарі врятували його, але травмований орган довелося видалити.

Данило ходив на милицях — взимку зламав ногу. 26 травня гуляв із товаришем неподалік від дому, у приватному секторі. Хлопців перестріли троє знайомих підлітків. Однин із них — Іван — постійно дражнив малого через милиці. Почав сміятися над кульгавістю Данила й того дня. Другокласник грубо відповів підліткові.

— Не витримав, що Ванька весь час над ним знущається, тому й послав подальше, — розповідає товариш потерпілого.

Іван підбіг до хлопця, відібрав у нього милиці. Потім підняв на руки і посадив на півтораметровий паркан. Данило просив зняти його. Іван продовжував дражнитися, а за кілька хвилин зіштовхнув на землю. Другокласник упав на камінець і знепритомнів. Хлопці повтікали — кажуть, злякалися.

— Данило отямився, поповз додому, — розповідають у прес-службі міської міліції. — Мати відвезла його в лікарню. Медики вирізали розірвану від удару селезінку.

Проти підлітка порушено кримінальну справу за ненавмисні ушкодження середньої тяжкості. Йому загрожує до двох років в"язниці. Іван вчиться в місцевому ПТУ на автослюсаря. Живе з матір"ю, яка працює на заводі.

Мати потерпілого сама виховує трьох дітей. Із чоловіком розлучилися. Данило — середульший. Жінка працює на ринку реалізатором.

Зараз ви читаєте новину «Учень ПТУ покалічив другокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути