пʼятниця, 19 вересня 2008 07:13

Скелет Івана Котка знайшли у лісі

14 вересня жителі села Радомка Семенівського району на Чернігівщині ховали 58-річного Івана Котка. Чоловік зник у травні 2006-го.

— Дядько часто заходив до рідної сестри, моєї матері, — згадує племінниця загиблого Лідія Василівна, 41 рік. — А тут раптом зник. Сусіди сказали, що вже три дні його не бачили. Ми кинулися на пошуки. Приїхав із Києва його син Віталій, людей найняв. Ліс прочісували. Марно.

Іван Котко раніше працював водієм у кримському місті Саки. Із дружиною не жив. Кілька років тому повернувся в батьківську хату. Обробляв город. Син його провідував.

— Ми по ворожках їздили, — веде далі Лідія Василівна. — Одні казали — мертвий, інші — живий. Усі твердили: шукайте в лісі.

Тіло знайшла 12 вересня односельчанка Надія Бондаренко. Жінка збирала гриби в лісі, як раптом побачила на висоті 2 м гамак. У ньому лежав скелетований труп Івана Котка. Поряд — саморобний пістолет. Ліва скроня чоловіка прострелена.

— Упізнали його по решткам одягу, — каже племінниця загиблого. — А одразу не знайшли, бо дивилися під ноги, а не вгору. Міліція вважає, що дядько наклав на себе руки. Ми так не думаємо. Ще коли він пропав, підозрювали декого. Їх тоді опитали, і все. Нас же цікавить: як труп укрив себе покривалом? Як після пострілу склав руки? Чому вони не звисали, а пістолет не випав?

Зараз ви читаєте новину «Скелет Івана Котка знайшли у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути