понеділок, 05 березня 2007 16:28

Роман Горбачов 110 разів ударив дівчину ножем

19 лютого Апеляційний суд Чернігова дав 14 років тюрми 18-річному Романові Горбачову.

— Це в сукупності — за зґвалтування, вбивство і дві крадіжки, — повідомила на засіданні старший прокурор обласної прокуратури Леся Шваб.

Торік 22 липня в кущах неподалік залізничної колії в селі Добрянка Ріпкинського району на Чернігівщині знайшли зґвалтовану та вбиту 19-річну Тетяну Тарапат. Напівоголене, понівечене тіло помітила мачуха дівчини. Жінка шукала пасербицю, бо та довго не поверталася з гулянки. Наступного дня сім"я мала їхати додому на Сумщину. На Чернігівщині вони гостювали в родичів.

На тілі Тетяни нарахували 110 ран. Слідчі з"ясували, що того вечора дівчина відпочивала в барі на станції Горностаївка. Додому її проводжав місцевий хлопець Роман Горбачов. Його затримали й почали допитувати. Згодом той зізнався у вбивстві. Пояснив, що накинувся на дівчину, коли та відмовилася з ним переспати.

Разом із Романом за укривання злочину рік умовно отримала 32-річна співмешканка його дядька Наталя Дубинська. Жінка зливала воду Романові, коли той мив руки від крові й допомагала ховати одяг.

За сорок днів після арешту у Романа помер батько.

Про Горбачова в селі говорять, як про дрібного злодія. Кажуть він на місцевих Голубих озерах влітку крав одяг у відпочивальників. Його жертва Тетяна по закінченні школи ніде не працювала.

Зараз ви читаєте новину «Роман Горбачов 110 разів ударив дівчину ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути