вівторок, 10 серпня 2010 06:55

Оксану Кушнір спалили двоє безробітних і автослюсар

Автор: фото: Поліна Романова
  Оксана Кушнір працювала на приватній пилорамі у райцентрі Іллінці Вінницької області. Її сина Владислава виховував колишній чоловік
Оксана Кушнір працювала на приватній пилорамі у райцентрі Іллінці Вінницької області. Її сина Владислава виховував колишній чоловік

 Зранку 22 липня житель вінницького мікрорайону Сабарів знайшов обгоріле тіло. Він ішов рибалити на Південний Буг. Загиблою виявилася 28-річна Оксана Кушнір із райцентру Іллінці, за 75 км від Вінниці. Її зґвалтували, убили сокирою, тіло спалили.

— Допомогло упізнати татуювання — троянда на лівому передпліччі, — говорить Олександр Семенов із райвідділу міліції в Іллінцях. — Загибла із неблагополучної сім"ї.

Напередодні смерті Оксана із матір"ю їздила в райцентр Олевськ Житомирської області. Провідала сина, 3-річного Владислава. Його виховує колишній чоловік Оксани.

— Як верталися назад, донька познайомилася на залізничному вокзалі Вінниці з якоюсь Анею, — пригадує 52-річна Тетяна Кушнір, матір загиблої. — Та запросила доньку на шашлики. Оксана була не проти. Я послала її зняти гроші в банкомат. Тоді бачила востаннє. Потім вона на дзвінки не відповідала, то я сама поїхала в Іллінці.

Оксана, Ганна та її троє знайомих чоловіків поїхали смажити шашлики і ночувати в наметах у Сабарівський ліс. Компанію бачив місцевий хлопець. Він сказав міліції, що знає одного. Запідозрили 21-річного слюсаря і двох безробітних, судимих за крадіжки. Одному 22 роки, іншому — 26. Двох затримали на дискотеці, третього — вдома. Вони зізналися у злочині.

За словами слідчих, уночі один чоловік спав у наметі, інші розважалися з жінками. Згодом посварилися. Хтось із них душив Оксану Кушнір, потім ударив по голові сокирою. Труп хотіли спалити. Викликали таксі мобілкою. Двоє з Ганною поїхали на заправку. Повернулися, розбудили третього. Він допомагав загортати тіло в покривало. Облили бензином і підпалили. Думали, до ранку все згорить.

Двох затримали на дискотеці, третього — вдома

— Спекалися трупа, хотіли позбутися другої жінки. Думали втопити, скинувши з мосту. Але вона відпросилася, казала, вдома чекає дитина. Пообіцяла не розповідати, — говорить полковник Олександр Глянько з обласної міліції.

Хто вбивця, правоохоронці не кажуть. Ганну теж притягнуть до відповідальності за приховування злочину.

— Поїдемо у Вінницю на суд, — ділиться з "ГПУ" 46-річна Оксана, тітка загиблої. — Тих ізвєргів, слава Богу, швидко зловили. Ми чули від міліції, що убійци були під дією фєна (наркотик амфетамін на кримінальному жаргоні. — "ГПУ"). Оксана була простою, наївною, довіряла всім.

На саморобних полицях у кімнаті Оксани Кушнір кілька книжок. Серед них — "Тайна святой плащаницы", "Я — вор", "Тайна скарабея" та "Антикиллер".

Фото сина Владислава в кімнаті немає. Вона працювала різноробом на приватній пилорамі в Іллінцях. За фахом — продавець.

— Це все приблизно так і мало закінчитися, — перемовляються люди на похороні Оксани.

Зараз ви читаєте новину «Оксану Кушнір спалили двоє безробітних і автослюсар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути