вівторок, 07 червня 2016 05:45

"Неправильно обрали тактику й методи гасіння"

— Ми не задоволені ані перебігом розслідування, ані його результатами. Слідство не взяло до уваги, що на нашу компанію тиснули протягом року до трагедії, — каже Олександр Монастиренко, адвокат юридичної фірми "Лекс Груп". — Поліція ігнорує численні докази злочинної недбалості керівництва Держслужби з надзвичайних ситуацій. Із їхньої вини в перший день пожежі на нафтобазі в Крячках панував хаос — неправильно обрали тактику й методи гасіння. Від цього постраждали й загинули люди. Вогонь поширився на територію бази. Компанія повністю втратила її. А це — важливий об'єкт інфраструктури. Найстрашніше, що загинув один наш працівник, а один залишився інвалідом.

— Під час пожежі компанія безперебійно заправляла пальним пожежні машини й автомобілі швидкої допомоги. Наші працівники дві доби здавали донорську кров. Ми закупили ліки постраждалим більш ніж на 500 тисяч гривень. "БРСМ-Нафта" повністю покрила витрати на транспортування, лікування за кордоном і реабілітацію постраждалих працівників, а також — компенсації сім'ям постраждалих і загиблого.

125  000 гривень виплатив уряд кожній родині загиблих під час пожежі на БРСМ. Тоді від вибуху загинув працівник бази та четверо пожежників.

Зараз ви читаєте новину «"Неправильно обрали тактику й методи гасіння"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути