вівторок, 08 грудня 2015 06:20

На штрафмайданчику розібрали 56 машин

Автор: ФОТО: Геннадій Гнип
  Конфісковані банками легкові автомобілі обікрали на штрафмайданчику в райцентрі Вишгород Київської області
Конфісковані банками легкові автомобілі обікрали на штрафмайданчику в райцентрі Вишгород Київської області

На штрафмайданчику в райцентрі Вишгород на Київщині невідомі познімали деталі з 56 автомобілів. Два вкрали. Тут зберігалися конфісковані банками кредитні машини. 2 грудня власники звернулись у поліцію.

Стоянка розташована в промисловій зоні на околиці Вишгорода. Поряд — пожежна частина. Майданчик обгороджений бетонним парканом. Металеві ворота відчинені. У два ряди стоять легкові автомобілі без коліс, фар, деякі — без багажників і капотів. З кількох зняте лобове скло. Двері будки охоронців заварені.

Посеред двору стоїть "Газель". У ній — троє охоронців держпідприємства "Розвиток".

— Прийшов хлопчина, автомобіль якого на цей майданчик забрав банк за борги. Заборгованість він оплатив. Хотів забрати, а машина без коліс, без фар, із вивернутим нутром. Махнув рукою й пішов, — каже один із них.

— Стоянка була відкрита. Хто розграбовував автомобілі: чи охоронці, чи сторонні — буде встановлено пізніше, — говорить телефоном Іван Ситник, директор фірми ­"Розвиток".

Штрафмайданчик належить держпідприємству МВС України ­"Київщина-Інформ-Ресурси". 2014 року воно уклало договір на охорону з підприємцем Віталієм Антоновим. Він від коментарів відмовився.

— За заявами потерпілих поліція відкрила чотири кримінальні провадження: два за фактом викрадення БМВ й "Мітцубісі" та дві щодо крадіжки деталей машин. Загальний розмір шкоди встановлюється, — каже начальник прес-служби головного управління МВС у Київській області Микола Жукович, 49 років.

Зараз ви читаєте новину «На штрафмайданчику розібрали 56 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути