субота, 02 лютого 2008 07:13

Людмилі Павленко підлітки поцілили в око

Минулого понеділка о 18.30 чернігівка Людмила Павленко, 59 років, була на роботі. Жінка продає пресу у кіоску "Союздруку" біля міської лікарні N2.

— Нахилилася під прилавок підняти газету, що впала, — згадує Людмила Іванівна. — Віконце різко відчинилося, знадвору у темряві промайнуло щось жовте і хлопнуло. Я й не зрозуміла, що сталося. Заболіло ліве око. Торкнулася його й побачила кров на руці. У кіоску лежала маленька пластмасова кулька. Пішла у травмпункт. Там надали першу допомогу й направили у хірургію ока обласної лікарні.

Людмила Іванівна зателефонувала братові Валентину. Він мешкає через дорогу. На автобусній зупинці неподалік кіоску побачили підлітків 12–14 років. У одного був жовтий іграшковий пістолет.

— Пішли до міліції, — веде далі кіоскерка. — Коли повернулися з двома правоохоронцями, хлопчаків уже не було. Вгледіли їх трохи далі. Як стали доганяти, старші розбіглися, двох менших спіймали.

Людмилу Павленко прооперували, оболонку ока зашили.

— Якби попали у кришталик — осліпла б, — зітхає жінка.

Нині око розрізняє світло й пітьму. Якщо зір відновиться, Людмила Іванівна вийде на роботу. Вона торгує пресою два роки. Раніше працювала бухгалтером.

Зараз ви читаєте новину «Людмилі Павленко підлітки поцілили в око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути