пʼятниця, 20 липня 2018 00:10

Із колонії втекли троє в'язнів
3

В’ячеслава Загорняка (на фото) та Івана Запорожана поліція затримала за 17 годин. Пошуки Владислава Куспіса тривають. Залучені 15 поліцейських підрозділів
Фото: www.dumskaya.net
Іван Запорожан
Владислав Куспіс

Троє в'язнів утекли з одеської колонії 17 липня близько 4:00. 21-річний Іван Запорожан і Владислав Куспіс, 23 роки, сиділи за крадіжки. В'ячеслав Загорняк, 26 років, відбував покарання за зґвалтування неповнолітнього.

— Злочинці розбили стіну овочесховища. Відсунули захисну огорожу та зістрибнули з паркана на Люстдорфську дорогу, — каже 51-річний Тагір Ахмедов, начальник Південної виправної колонії №51. — Усі засуджені спокійні. Працювали. Потрапили до в'язниці у різний час і жили в окремих блоках.

В Одесі і області поліцейські поставили десятки блокпостів на дорогах. Перевіряли вокзали та автостанції. За 17 годин спіймали Запорожана і Загорняка.

— Відшукали їх у Малинівському районі області, — говорить Світлана Белецька із Одеської поліції. — Туди чоловіки повернулися після невдалої спроби залишити територію Одещини. Затримали їх посеред вулиці. Спершу одного, а за кілька хвилин й іншого.

Станом на 18 липня тривають пошуки Владислава Куспіса. Залучили 15 підрозділів поліції, бійців Нац­гвардії та прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «Із колонії втекли троє в'язнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути