середа, 22 жовтня 2008 07:05

Геннадію Голобокову кинули під ноги гранату

Увечері 16 жовтня Геннадій Голобоков, офіцер Служби безпеки України, повертався додому. Ішов з автомобіля до входу 16-поверхівки по столичній вул. Татарській, розмовляв по мобільному. Раптом до офіцера підбіг чоловік, кинув під ноги пакет. Пролунав вибух.

— Бахнуло так, що нас підкинуло, — розповідають жителі сусіднього будинку. — Чоловік упав, кричав: "Люди! Помогите!". Збіглися чоловік тридцять. Переважно пасажири та водії машин, які їхали по Татарській. Поранений лежав, із ніг текла кров, взуття розірвало й відкинуло вбік. По мобільному переповідав, що трапилося.

На місце вибуху приїхали міліціонери. Службовий собака не взяв слід підривника. Голобокова відвезли до лікарні, прооперували. Його стан називають задовільним.

— До моменту, коли під"їхала машина із чоловіком, з обох сторін будинку стояло два чоловіки, — розповідають очевидці. — На вигляд їм по років двадцять. Одягнені в чорні куртки, брюки, коротко стрижені. Один кинув гранату та побіг. Другий швидко пішов у протилежний бік.

Голобоков працював у Департаменті контролю захисту економіки СБУ. Розслідував економічні злочини. Колеги кажуть, що на Геннадія часто скаржилися свідки. Мовляв, вимагає гроші.

— Очевидно, Геннадія хотіли залякати, — кажуть колеги.

Зараз ви читаєте новину «Геннадію Голобокову кинули під ноги гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути