четвер, 28 квітня 2011 01:15

Діти задихнулися під сухими дошками

У селі Мерещів Перемишлянського району Львівщини 26 квітня згоріли двоє 5-річних двоюрідних братів, Олег та Михайло. Вони запалили вогонь у хліві.

— На третій день Пасхи до Падиків з'їхалася вся родина — брати, свати, — розповідає сусідка. — Уранці, як положено, сходили в церкву. Потім усі зібралися в хаті обід готувати. А діти бавилися на вулиці. Десь о першій забігає старший син Зіновія Падика — Павлик, почав кричати, що вони сарай підпалили. Усі побігли тушити. Гукали, гукали, малих не було чути. Думали, що з переляку в ліс побігли. Свати з хліва худобу виводили, у пожарку подзвонили. А батьки хлопчиків побігли малих шукати. Хто ж знав, що вони в сараї поховалися.

— Троє дітей гралися сірниками та петардами в хліві,  — говорить Павло Василенко з обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій. — Спалахнуло сіно, старший Павло побіг розповідати про пожежу. А молодші сховалися під дошками. Ймовірно, вони задихнулися, а потім згоріли.

27 квітня загиблих поховали.

Зараз ви читаєте новину «Діти задихнулися під сухими дошками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути