субота, 23 квітня 2016 19:46

На Великодньому ярмарку діяла безкоштовна доставка картоплі
7

Фото: Мирослава Слободянюк

У Вінниці, біля торгового центру "Шок" відбувся Великодній ярмарок. В ньому взяло участь 160 виробників із Вінниці та наближених районів. Аби зайняти кращі місця, продавці приїжджали до торгового центру ще з 2 години і ночували під його ворітьми. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила начальник управління торгівлі Вега Кулявець.

"Ми з батьком маємо міні-ферму де вирощуємо кролів та різноманітну птицю. Постійно відвідуємо такі ярмарки та різноманітні виставки. Вони себе повністю окупають. Вчора вечері загрузили повну бортову машину клітками з кролями та курчатами. До 12 години дня у нас все розкупили. Дорослий кріль коштує 250 гривень, маленьких продавали від 30 гривень", - розповідає фермер із Гайсина Олександр Кулига.

Більшість продавців привезли свіже м'ясо, рибу та копчені ковбаси. Були й кремові торти та тістечка, які напередодні заборонив продавати заступник голови ОДА Андрій Гижко. Більшість торгували продуктами без холодильників, наметів і парасольок.

"Приїхали з дружиною із Жмеринки. На продаж зарізали 4 свині. М'ясом заклали весь міні-бус. Товар продаємо дешевше ніж зазвичай. Кілограм ошийка в нас коштує 55 гривень, філейка – 60", - каже продавець із Жмеринки Андрій.

Покупцям, які купували більше 40 кілограм картоплі, продавці відвозили товар додому.

Читайте також: У Вінницю не їдуть туристи через герб

Нагадаємо, у Вінниці, на ринку "Урожай" почали продавати стиглу полуницю. За кілограм якої продавці просять 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «На Великодньому ярмарку діяла безкоштовна доставка картоплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути